morud-havecenter.dk

morud-havecenter.dk

Derfor skal du ryge en elektronisk cigaret

iSmoke – det ideelle middel til rygestop! (eller bare et sundere alternativ til almindelig rygning)

Mange rygere har igennem længere tid prøvet at komme af med rygningen, altså forsøgt at opnå et rygestop. Det er dog en meget svær proces, og denne kommer de fleste ikke igennem. Denne proces er dog blevet en del nemmere med iSmoke, og du burde derfor prøve iSmoke, hvis du ønsker at komme af med rygningen. iSmoke er en elektronisk cigaret, men ikke hvilken som helst elektronisk cigaret – iSmoke har faktisk overgået alle forventninger. Storrygere har faktisk været overrasket over effekten af produktet – det er derfor en effektiv løsning mod de almindelige giftede cigaretter der er med til at dræbe 650.000 mennesker i Europa årligt.

Det er meget nemmere at komme af med rygningen med iSmoke end det er med tabletter, akupunktur, hypnose, plastre, mm. fordi du allerede bruger cigaretter, så hvorfor ikke skifte dem ud med noget, der minder utroligt meget om? Vidste du, at almindelige cigaretter indeholder 4000 forskellige giftige stoffer, som du får ind i kroppen ved rygning? Nogle af disse er faktisk radioaktive (radon og Polonium-210). Disse giftige stoffer findes ikke i elektroniske cigaretter, og specielt ikke i iSmoke. iSmoke sørger nemlig for at deres produkter altid lever op til kravene i Danmark.

iSmoke har registreret deres produkter hos Sikkerhedsstyrelsen. Derudover går de meget op i, at deres produkter bliver fremstillet under de bedst mulige forhold.

Sådan kommer du i gang med iSmoke

Det er faktisk super nemt at komme i gang med at bruge iSmoke. Du går først og fremmest ind på deres hjemmeside og køber en startpakke, der starter fra 149 kr. Herefter vil du modtage en elektronisk cigaret fra iSmoke. Den består af 2 dele: et batteri og et filter. Det er en ultra simpel og effektiv opbygning. Der er af denne grund ikke behov for reservedele, du skal heller ikke fylde alle mulige væsker på cigaretten. Der er intet, du kan gøre forkert ved at bruge iSmoke. Produktet er ufarligt og godkendt i Danmark og andre lande. Man føler sig tryg ved iSmoke, fordi produktet har mange certificeringer og godkendelser, hvilket du kan læse om på deres hjemmeside.

Tip: Jeg mener bestemt, at du skal huske at blive medlem af deres kundeklub for at spare op til 20% på deres produkter.

Hvis du ønsker at købe iSmoke kan dette gøres på deres hjemmeside her: https://clubismoke.dk/
Der er også mulighed for at få gode råd og vejledning direkte fra iSmoke.