Få råd og vejledning på apotek i Aabenraa

09 marts 2021 Tina Høy

Bor du i Aabenraa eller omegn og skal indimellem bruge et apotek? Hos det lokale apotek Aabenraa Svane Apotek kan du få alt, hvad du skal bruge, og de giver tilmed råd og vejledning.

Det kan være, du vil vide noget om vitaminer – hvilke bør du tage, og tager du for mange eller for få? Måske er din hud for tør om vinteren, eller du vil vide noget om solcreme. Du kan naturligvis hente håndkøbsmedicin og lægeordineret medicin på apoteket.

Uafhængige og saglige råd 

Aabenraa Svane Apotek har faguddannet personale, og de er uafhængige og saglige og giver råd, der passer til netop din situation. Du kan være tryg ved at få anbefalet et produkt eller en behandling, da de har stor erfaring og faglig ballast.

Hvis du ikke selv har mulighed for at hente din medicin, arrangerer apoteket udbringning til privatpersoner inden for bygrænsen. Lægen kan enten skrive det på recepten, eller du kan selv ringe og aftale det. Du kan endda bestille det samme dag – bare inden kl. 13.30 – for at få det leveret. Det koster 50 kr., som betales ved aflevering.

På https://aabenraa-svane.apotekeren.dk/ kan du læse om en app (og hente den direkte), som du kan benytte til at anmode om receptfornyelse. 

Hudpleje

Hvis du fx ønsker råd om hudpleje, er apoteket det rette sted. Eksem skal behandles med det samme for at få det under kontrol og for at forhindre, at det bliver permanent. 

Solen er farlig for vores hud, især midt på dagen, og apotekets medarbejdere kan vejlede i en solcreme med SPF, der passer til din hudtype. Der skal bruges en stor håndfuld solcreme til din krop, og det er en god ide at bruge, hat, solbriller osv. – især til børnene. Når du har været i vandet, bør du bruge solcreme igen, især midt på dagen, hvor du egentlig helst skal opholde dig under en parasol.