morud-havecenter.dk

morud-havecenter.dk

Finansiering af bil ved bil lån

Der er ikke særligt mange mennesker, som har råd til at købe en helt ny bil kontant. Selv de små biler er i Danmark belagt med skatter og afgifter, som sender priserne på de nye biler i vejret – til et niveau, som virker ganske urealistisk. Det er derfor som oftest nødvendigt at finansiere bilen med et såkaldt bil lån.

Et bil lån vil typisk udbydes på mere fordelagtige vilkår end et forbrugs lån af samme størrelse, idet långiveren vil have sikkerhed i form af pant i bilen. Samtidig vil du kunne låne større beløb, når du låner penge til køb af bil. Et bil lån har faktisk mere tilfælles med et bolig lån end med et almindeligt forbrugs lån. Og derfor kan det godt betale sig at kigge på muligheden for at optage et lån til din nye bil, frem for at fortsætte med at trille rundt i den gamle.

Hvorfor skal jeg skifte den gamle bil ud?

Hvis du efterhånden er ved at være træt af dyre værksteds regninger, som optræder med hyppigere og hyppigere intervaller, og at bilen tilbringer størstedelen af sin til hos mekanikeren, kan det være aktuelt at skifte den gamle bil ud med en ny en af slagsen. Især hvis din familie – i lighed med mange andre danske familier – er afhængig af bilen i det daglige. Så er det direkte træls at være i besiddelse af en bil, som hverken just er drift sikker eller økonomisk.

Kan jeg komme i betragtning til et bil lån?

De fleste mennesker, som ønsker at købe ny bil, optager som før nævnt et bil lån. For at kandidere til et bil lån hos Ikano Bank, skal du blot være fyldt atten, bosat i Danmark, og ikke være opført i Debitor Registeret eller hos RKI. Læs mere om online bil lån på ikanobank.dk