morud-havecenter.dk

morud-havecenter.dk

Find et stort udvalg af malt til ølbrygning

Øl er en populær drik i Danmark. Vi drikker øl hele året rundt. Øl kan du nyde ved mange lejligheder. Det er alt fra, når du kommer hjem efter en hård arbejdsdag, når du vil forkæle dig selv med en øl til maden, ved familiefester eller ved større begivenheder. Øl er noget vi har drukket gennem de sidste mange år i Danmark. Her i de senere år er specialøl blevet utrolig populært. Vi ser hvordan mange mikrobryggerier for alvor har meldt sig ind på landkortet. I dag bliver du tilbudt et større udvalg af specialøl på menukortet, når du er ude at spise eller når du f.eks. er ude at handle i det lokale supermarked.

Kom igang med at brygge din egen øl

Hvis du går og drømmer om at brygge din egen øl, er der i dag flere muligheder for at lære det end nogensinde før. Du kan tilmelde dig forskellige ølbrygningskurser rundt i hele landet. Her er er en af de populære og anerkendte steder hos albryg.dk. Her kan du både tilmelde dig, hvis du er helt ny og gerne vil i gang med at brygge din egne øl eller hvis du har lidt erfaring med det i forvejen, men ønsker at forbedre dine teknikker. Kunsten ved ølbrygning er at få smagene til at balancere. Det er derfor vigtigt at væbne sig med tålmodighed og gennemfører de processer øllen skal igennem. 

Køb den bedste malt til din øl

Når du selv skal i gang med at brygge en øl, er det vigtigt at overveje hvilke ingredienser du vil bruge. Her er det en fordel at købe ingredienser af høj kvalitet. Ønsker du at brygge en øl baseret på malt, kan det være svært at overskue markedet. Vi har derfor undersøgt markedet for dig og fundet en leverandør af 74 forskellige malte du kan anvende i din ølbrygning.