Forsøg ikke at teste, hvad dit panserglas til telefonen kan holde til!

30 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Vi mennesker er efterhånden blevet så afhængige af vores smartphones, at man kan se på forbruget, at det faktisk frarøver os en del af vores tid i hverdagen, som man kan tage at måle på.

Og så bliver man også kaldt fraværende, når man sidder med den telefon, mens man er sammen med andre mennesker.

Men det er jo bare et godt værktøj med alt lige fra, at man kan kommunikere med mennesker, shoppe online, høre musik eller bare bruge den som en lommelygte.

Det bliver spændende at se, hvad der erstatter denne anordning, som måske ikke er en fysisk genstand.

Men indtil da skal vi bruge vores smarttelefoner, men vi mennesker ikke lige gode til at passe på den, eller også er nogle af os bare sådan nogle fummelfingrede personer, at vi tit taber den, støder den, skubber hårdt til den eller andet, så den går mere eller mindre i stykker.

Et panserglas kan være med til at beskytte din smartphone

Selvfølgelig kan man få ens telefon repareret, og man kan få sig en ny, men det kan løbe op i mange penge, hvis man er virkelig uheldig med ens telefon, hvorfor det måske bedre kunne svare sig at anskaffe sig noget skærmbeskyttelse i form af et panserglas.

Det lyder voldsomt, men dette materiale er faktisk noget, som almindelige mennesker kan få til at beskytte deres telefoner, selvom det kan lyde som noget, der var forbeholdt militæret til beskyttelse.

Derfor kan man måske også få lyst til at teste, hvad det panserglas egentlig kan holde til, men det er ikke anbefalelsesværdigt, om det så er på telefonen eller løst i sig selv.

Det er jo tiltænkt som en (ekstra) beskyttelse til din telefon, og selvom det er solidt, så kan det ikke holde uendeligt og til alt, hvad man udsætter det for.