God tekstforfatning: Hvad vil det sige?

07 april 2021 Cecilie Mortensen

Vil du gerne begynde at investere mere i din online markedsføring? Så er det nærmest også et must, at du tænker tekstforfatning med ind i billedet. Tekster kan nemlig også være med til at forme det indtryk, som dine potentielle kunder får af dig og dit brand. 

I denne artikel kigger vi mere på, hvad god tekstforfatning egentlig er. På den måde kan du også være bedre klædt på, når du tager kontakt til et tekstbureau. 

Hvad er god tekstforfatning? 

Der er mange forskellige ting, der kan spille ind på, hvad god tekstforfatning er. For det første vil de gode tekster være både informative, levende, fængende og skrevet direkte til din målgruppe. Når teksterne opfylder disse kriterier, så er chancerne endnu større for, at potentielle kunder fastholdes på din side – hvilket kan være med til at øge deres incitament for at købe dine produkter/ydelser. God tekstforfatning kan altså være med til at vække og holde potentielle kunders interesse. 

God tekstforfatning skriver ikke alene til dine kunder, men er også rettet mod søgemaskinerne. Det vil sige, at teksterne også tager udgangspunkt i en søgeordsanalyse af, hvordan du kan nå ud til den målgruppe, som kunne være interesseret i dit firma. Tekster der er skrevet til søgemaskinerne, kan desuden også være med til at føre mere trafik til din side – og det kan i sig selv øge chancerne for flere kundehenvendelser. 

God tekstforfatning har desuden også en klar og tydelig struktur. Det vil sige, at de enkelte tekster er opbygget med en rød tråd, så læseren nemt og overskueligt kan følge med. 

Her finder du god tekstforfatning

Hvis du også nu tænker, at du selvfølgelig skal have god tekstforfatning, så kontakt gerne wordpens.com. Hos wordpens.com kommer du i hænderne på et erfarent contentbureau, som har en række erfarne og professionelle tekstforfattere tilknyttet.