morud-havecenter.dk

morud-havecenter.dk

Gør gulvet i din bolig attraktivt med en gulvafslibning

Står du for at skulle sælge din ejerbolig, er det en god idé at shine den godt og grundigt op forud for såvel den forestående foto session som de efterfølgende fremvisninger og åbent hus arrangementer. På den måde er du sikker på, at dit hus eller din lejlighed kommer til at fremstå fra sin absolut bedste side – og du kan dermed maksimere chancen for et hurtigt salg til en god pris.

Hvordan får jeg min bolig til at tage sig godt ud?

Du behøver ikke at foretage en total renovering for at få dit hjem til at se nyere og pænere ud. Et enkelt lag frisk maling på vægge og lofter kan gøre underværker – og du bør selvfølgelig gøre dit køkken og dit badeværelse grundigt rent, så der ikke lugter eller sidder grimme kalk aflejringer rundt omkring. Og sidst, men ikke mindst, bør du tage gulvene i øjesyn. Er huset eller lejligheden forsynet med ægte trægulve, er du heldig – denne type gulve er i høj kurs på det danske boligmarked, og kan sagtens betyde en højere værdi for din bolig.

Er trægulvet intakt, og træværket sundt, er der i hvert fald ingen grund til at bekymre sig over lidt slitage og overfladiske pletter og ridser. Disse kan nemt klare med en gulvafslibning. Du vil hurtigt finde ud af, at udgifterne til en gulvafslibning i forbindelse med et salg hurtigt vil tjene sig selv ind igen. Når gulvet fremstår slidt og gråligt mat i overfladen, vil potentielle købere kunne foranlediges til at tro, at træværket fejler mere end blot overfladisk slitage. Og under alle omstændigheder er det ikke særligt tiltrækkende at skulle overtage et hus eller en lejlighed, hvor man selv skal i gang med at sætte gulvet i stand.

Hos din lokale gulvmand vil du kunne få et tilbud på en billig gulvafslibning, som kan få trægulvet til at fremstå flot og ensartet. Læs mere på gulvkanonen.dk