Hvem kan hjælpe med gulvafslibning i Roskilde?

29 juni 2022 Silje Hansen

editorial

Trægulve er uden sammenligning den mest populære gulvtype i Danmark. Det er et gulv med liv, sjæl og varme. Det er noget som de andre gulvtyper ikke kan tilføre på samme måde som træet kan. Det er måske derfor at det hitter så meget. Et trægulv giver også en hyggelig stemning til hjemmet, som er noget vi sætter stor pris i Danmark. 

Hvis du har trægulve i dit hjem, kontor eller sommerhus, vil du vide at det er slidstærkt og kan holde i mange år frem. Der kommer dog et tidspunkt, hvor det kommer til at se træt og slidt ud. Det kan være efter mærker og ridser fra spisebordsstolene, som bliver flyttet rundt på. Det kan også være fra kæledyr som en hund eller kat, når de løber rundt og leger på gulvet. 

Her er løsningen en gulvafslibning. Det vil få dit trægulv til at se ud som var det helt nyt igen.

gulvafslibning roskilde

Pust nyt liv i dit trægulv med en gulvafslibning

Du kan enten vælge at slibe gulvet selv eller overlade det til en professionel gulvmand. Langt de fleste vælger at overlade arbejdet til en professionel gulvmand. Dermed er du sikker på, at du får et smukt resultat, som du kan nyde godt af i mange år frem. 

Typisk foregår en gulvafslibning i trægulvets overflade. Her slibes der med 2 mm sandpapir. På denne måder fjernes alle ridser, hakker og plamager fra trægulvets overflade. Hvis der er dybere ridser end det, er det nødvendigt med en gulvafhøvling. Det er et større indgreb.

Få professionel hjælp til gulvafslibning i Roskilde

Hvis du godt kunne tænke dig at få hjælp til en professionel gulvafslibning, kan vi varmt anbefale dig at tage kontakt til ggulve.dk. Ggulve.dk tilbyder prisbillig gulvafslibning i Roskilde og omegn. De er kendt for deres gode håndværk og konkurrencedygtige priser.