Hvor kan jeg gå fast til tandlæge i Aarhus?

22 september 2021 Astrid Pedersen

Har du netop bosat dig i Smilets By, som Aarhus også kaldes? Så er du sikkert interesseret i at bevare dit eget smil smukt og intakt.

Til det formål har du brug for en kompetent tandlæge. Og ham eller hende kan du finde hos TandlægeCenteret Clemens Torv.

Hvem er TandlægeCenteret?

TandlægeCenteret Clemens Torv er en hyggelig og moderne tandlægeklinik med central beliggenhed på Clemens Torv i Aarhus Midtby. I den hyggelige og vel udstyrede tandlæge klinik er du garanteret en helt igennem professionel tandbehandling uanset dine tænders tilstand og beskaffenhed.

Du kan med stor fordel benytte denne tandlæge som din faste tandlægeklinik, og besøge klinikken en eller to gange om året for rutinemæssigt tjek og rensning af tænder og tandkød. Når du lader de dygtige og erfarne tandlæger og klinik assistenter efterse og rense dit tandsæt på årlig eller halvårlig basis får du den bedst mulige beskyttelse mod de mest almindelige tandsygdomme og lidelser.

Hos TandlægeCenteret er forebyggelse i højsædet. Derfor vil et tandeftersyn ofte ledsages af røntgen billeder, og selvfølgelig altid af en grundig afrensning af bisserne. Og du vil altid kunne få den bedste rådgivning omkring din egen daglige pleje af tænder og tandkød.

Få hjælp til huller i tænderne hos din tandlæge i Århus

Er skaden sket, og har du fået karies – bedre kendt som huller i tænderne? Så kan tandlægen også hjælpe. Du kan for eksempel få hjælp til lapning af huller ved hjælp af plast fyldninger.

Er tanden så beskadiget at kronen ikke kan reddes kan du hos TandlægeCenteret Clemens Torv få fremstillet og monteret en kunstig tandkrone. Og er skaden så omfattende at det også er gået ud over roden vil du hos de dygtige tandlæger kunne få hjælp til isættelse af tandimplantat.

Du kan læse mere om TandlægeCenteret i Århus, og bestille tid til din første tand behandling, på clemenstand.dk.