morud-havecenter.dk

morud-havecenter.dk

Indvirker kvaliteten af gulvafslibningen på prisen?

Det er sådan set et helt relevant spørgsmål, om der er sammenhæng mellem kvalitet og prisen, som man vælger at købe et produkt efter. Det er jo nok det spørgsmål, som de fleste kunder står med.

Men lad os vende beskuelsen om og se på det fra firmaets side:

Hvis du ikke bliver tilfreds som kunde, kan det nok være, du har fået det billigt, men hvis kvaliteten er ringe, så er det jo ikke ligefrem et gulvafslibningsfirma, man har lyst til at anbefale videre. Måske vælger man mere strategisk at tie oplevelsen ihjel, hvis man selv er gået med til prisen.

Den slags sætter sig dog som ringe i vandet for det givne firma, for kunderne vil falde fra, når rygtet om den dårlige kvalitet breder sig, og så kan firmaet ikke overleve i længden.

Hvis et gulvafslibningsfirma skal overleve ved at få tilfredse kunder, som giver positiv omtale af firmaet, så er de nødt til at levere et formfuldendt produkt, som både kunden og firmaet kan være bekendte.

Dog ved de fleste gulvafslibningsfirmaer også godt, at det at afsætte tid og penge af til en gulvafslibning kan være noget, man føler eller fornemmer som en bekostelig affære, så man gerne vil have en billig gang gulvafslibning, hvor kvaliteten stadig er god.

Derfor er det værd at gå efter de firmaer, som reklamerer med, at du vil lave et konkret og bestemt tilbud til dig på at slibe dit gulv ned, efter de har været ude at besøge og besigtige det eller de gulv(e), du ønsker slibet ned, om det så er som privatperson eller i erhvervssammenhænge.

Dette tilbud er selvfølgelig ikke bindende, hvis du har fat i et godt firma, og måske kan I forhandle jer frem og tilbage, indtil i finder den rette pris, der holder fra start til slut i processen.

Det må du aftale med det gulvafslibningsfirma, du vælger i sidste ende.