Mangler du inspiration til en overdækket terrasse?

11 maj 2022 Steffen Hansen

advertorial

Har du brug for inspiration til din overdækkede terrasse? Så er du heldig! De følgende idéer vil give dig den inspiration, du har brug for til at skabe et smukt og funktionelt terrasse. En terrasse er for mange et perfekt og oplagt frirum, hvor du kan sidde og slikke sol, nyde en kop kaffe eller bare sidde og læse med en bog.

Uanset hvilken type terrasse du har, så har du måske brug for ny inspiration til at gøre den endnu mere hyggelig. Læs med her nedenfor og få vores idéer til overdækket terrasse inspiration.

 

Overdækket terrasse

 

Få mere grønt på terrassen

En måde at få din terrasse til at føles mere som en oase på er ved at tilføje mere grønt. Det kan gøres på flere forskellige måder, f.eks. ved at sætte potteplanter, hængeplanter eller endda installere en lodret have. Det vil ikke kun være med til at skabe en mere afslappende atmosfære, men det kan også være med til at forbedre luftkvaliteten omkring dig.

 

Tilføj nogle komfortable møbler

Selvfølgelig er ingen terrasse komplet uden møbler! Men i stedet for blot at vælge standard udendørsbord og -stole, hvorfor så ikke være lidt mere kreativ med dine valg af møbler? Der er nu masser af muligheder, når det gælder komfortable og stilfulde havemøbler.

Tænk på at tilføje en daybed eller hængekøje for at få ultimativ afslapning eller nogle modulære siddepladser, der kan flyttes rundt efter behov.

 

Skab en hyggelig atmosfære med belysning

En måde at få din terrasse til at føles mere som et indendørs rum på er ved at tilføje lys. Det kan gøres på flere forskellige måder, f.eks. ved hjælp af lyskæde, lanterner eller endda stearinlys. Det vil ikke kun være med til at skabe en mere indbydende atmosfære, men det kan også bruges til at skabe forskellige stemninger. Det kan være ideelt til sommer med de mange lyse aftener.