Nye teknologi til opvarmning af huset

12 december 2021 Lykke Holzmann Søby

advertorial

Overvejer du at få et nyt energisystem i dit hjem? Så er der mange ting at tænke på – måske synes du at du vil gøre noget godt for klimaet, måske vil du spare penge, måske er dit gamle system gået i stykker og derfor vil du erstatte det med noget nyt og mere moderne? Ligegyldigt hvad grunden er, bør du overveje en luft til varmepumpe. Det er der mange fordele ved, også selvom den er lidt dyr at få installeret.

Hvorfor skifte fra system?

Efterhånden som mange af os vænner os til virkeligheden med at bruge mere tid derhjemme, er fordelene ved at have et stille, men ekstremt effektivt varme- og varmtvandssystem blevet mere indlysende.

Skiftende teknologier fra traditionelle systemer drevet af gas eller olie til en luftkilde varmepumpe kan levere omkostningsbesparelser, forbedringer af varmeydelsen og lave lydniveauer.

Nogle af de allernyeste varmepumper har vist sig at være populære blandt udviklere, der ønsker at levere højeffektiv opvarmning og varmt vand, samtidig med at boligejere får et pålideligt system, der tilbyder langsigtede energibesparelser.

Undersøgelser har vist at de nyeste luft til vand varmepumper er meget støjsvage sammenlignet med konkurrenterne. De er også mere æstetisk tiltalende og mange er imponerede over deres ydeevne.

image

Ikke blot godt for klimaet, men også stille

Så ikke nok med at den bedste og nyeste teknologi indenfor varmepumper er en fantastisk investering når det kommer til din økonomi og klimaet, så er det heller ikke noget der generer dig, hvis du for eksempel arbejder hjemmefra, som man kender det med gamle olie eller gasfyr, der kan lave alle mulig slags underlige lyde.

Der er også penge at spare

Når man skal anskaffe sig en ny varmepumpe, kan man godt blive forskrækket over prisen, men denne omkostning bliver meget hurtigt tjent hjem igen. Og det skyldes først og fremmest pumpens evne til at producere store mængder varme pr. kWh elektricitet, den forbruger.

For at få det mest retvisende billede af din varmepumpeinstallationens økonomi, skal man dividere prisen på varmepumpeinstallationen med den estimerede forbrugsbesparelse. Så kan man hurtigt regne ud hvor meget man har sparet ved at investere i en luft til vand varmepumpe.

Besøg https://www.amalo.dk/luft-til-vand-varmepumpe/panasonic-varmepumpe og få den lydløse varme du fortjener.