morud-havecenter.dk

morud-havecenter.dk

Professionel hjælp til træfældning i Jylland

Er birketræet i din baghave blevet lige højt nok, eller rager bøgens grene faretruende tæt på vinduerne i din bolig? Så bør du få professionel hjælp til enten fældning eller beskæring af træet. Og den kan du få hos 1-2-træfældning.dk ApS.

Hvem er 1-2-træfældning.dk ApS?

1-2-træfældning.dk ApS er en virksomhed som har specialiseret sig inden for alle typer fældning og beskæring af træer. Virksomheden er stiftet, ejet og drevet af Søren Møller Grønfeldt, som samtidig er fungerende kontakt person.

1-2-træfældning.dk ApS opererer primært i den østlige del af Jylland, det vil sige i området omkring Århus og Djursland men kører gerne ud til fældnings eller kapnings opgaver i resten af Jylland.

Hvordan kan 1-2-træfældning.dk ApS hjælpe mig?

Hos 1-2-træfældning.dk ApS anvendes udelukkende dygtige og kompetente medarbejdere med den rette uddannelse og de nødvendige kvalifikationer. Blandt andet er hele klatre mandskabet uddannet i træpleje og har samtidig gennemført den avancerede klatrer uddannelse ved Københavns Universitet.

Hos 1-2-træfældning.dk ApS er sikkerheden i højsædet. Der er tale om arbejde som indebærer en ikke ubetydelig risiko – og skal opgaverne udføres på sikkerhedsmæssigt forsvarlig vis er det vigtigt at såvel kompetencer og udstyr samt forsikringer er helt i orden.

1-2-træfældning.dk ApS er forsikret gennem TopDanmark med en dæknings sum på op til 10 millioner kroner. Når du indgår en aftale om fældning, beskæring, topkapning eller styning af et eller flere træer hos 1-2-træfældning.dk ApS vil du altid blive tilbud en aftale med gensidig ansvars fordeling, som selvfølgelig overholdes til punkt og prikke. På den måde er du garanteret et stykke vel udført arbejde som imødekommer alle dine ønsker og præferencer.

1-2-træfældning.dk ApS tilbyder træfældning og andre former for træpleje til absolut rimelige priser. Og når du benytter 1-2-træfældning.dk ApS i forbindelse med hækklipning og beskæring af buske og grene er det tilmed muligt at udnytte håndværkerfradrags ordningen.

Læs mere på https://1-2-traefaeldning.dk/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *