morud-havecenter.dk

morud-havecenter.dk

Sovesofa med chaiselong gør det nemt at have overnattende gæster

Har du ofte overnattende gæster, men har du ikke plads til en ekstra seng i din bolig? Så kan du eksempelvis overveje at udskifte din nuværende sofa med en chaiselong sofa. Fordelen er, at så få du både en smart og moderne sofa at sidde i med god plads og komfort, og samtidig kan den slås ud og fungere som ekstra soveplads i stuen, når du får gæster. Dermed får du rent praktisk løst problemet med ekstra sengepladser. Sovesofaer med chaiselong fås i et væld af størrelser og farver, og der er ofte penge at spare, hvis du handler online.

Flotte stilrene sovesofaer til alle typer af hjem

Er du på jagt efter en flot og stilren sovesofa med chaiselong til din stue, så finder du et stort udvalg hos Zonexlnt.dk til billige priser. Du kan vælge mellem mange flotte designs i forskellige størrelser og mange skønne, moderigtige farver som lysegrå, mørkegrå, brun, beige, blå, gul m.fl. Du kan eksempelvis vælge modellen Stockholm sovesofa med chaiselong i bl.a. farven aquamarin, som har et flot nordisk enkelt design. Det er en vendbar sofa med smart indbygget opbevaring til puf. Sovesofaen er monteret med formstabilt koldskum og nozag fjedre, som du sidder utrolig komfortabelt i den. Du kan også vælge en Magnetic chaiselong sovesofa, der med sit enkle og sofistikerede design har et tidløst udtryk, som passer ind i enhver stue. Sofaen er både funktionel og elegant med indbygget udfoldelig seng og magasin til opbevaring af sengetøj. Sofaen er solidt polstret, så du får optimal siddekomfort, og den fås lige nu til en billig udsalgspris.

Prismatch og gratis levering

Der er mange fordele ved at handle som privatperson eller erhverv hos Zonexlnt.dk, hvor du altid får god rådgivning og kundeservice. Du kan bestille møbler online døgnet rundt til favorable priser, og du er garanteret prismatch. Du får gratis levering, gratis returfragt og gratis hjælp til ind- og opbring samt opsætning.