morud-havecenter.dk

morud-havecenter.dk

Tænk på Google Ranking Faktorer, når du vil have din hjemmeside i top

Det kræver noget arbejde for dig, hvis du gerne vil have din hjemmeside helt i top på en søgning. Ofte er det nødvendigt for dig, at du starter med at lave noget research, hvor du finder ud af, hvad det er vigtigt, at du har fokus på. Det kan for eksempel være ved, at du læser på, hvad hvilke Google Rangering Faktorer der gør sig gældende for din hjemmeside. 

Google er i dag den klart mest brugte søgemaskine. Det er derfor vigtigt, at du laver en hjemmeside, der lever op til de krav, som de stiller. Først og fremmest er det vigtigt for Google, at der rent faktisk er noget godt indhold på din hjemmeside. Deres robotter er blevet meget sofistikerede, og de kan derfor nemt finde ud af, om du rent faktisk har skrevet noget, der giver mening – eller om det er noget volapyk, der udelukkende har til formål at få din hjemmeside højere op i en søgning. 

Det er et klart brud med tidligere tiders SEO, hvor det primært handlede om, at dit søgeord stod mange gange i teksten. Hvis du har en hjemmeside, der er lavet efter de principper, bør du derfor hurtigst muligt få lavet den helt om, så du igen kan få mange besøgende på din hjemmeside.