Underholdning til en festlig polterabend

Underholdning til en festlig polterabend

Sommertid er lig med bryllupstid, og bryllupstid er lig med polterabend. Det kan være, at du nu er i gang med planlægge en polterabend for din veninde, søster eller en hel tredje? Til en polterabend skal der være god mad, kølige drikkevarer og ikke mindst en håndfuld gode aktiviteter, der skaber glæde, smil og grin blandt gæsterne.

Mandestripper og pole dancer er perfekt til en festlig polterabend

En polterabend skal helst være en dag, der er ‘once in a lifetime’, og det er derfor vigtigt, at hovedpersonen får en uforglemmelig dag, som hun kan tænke tilbage på med et smil på læben. Men hvad skal man dog planlægge? Det kommer naturligvis an på gæsterne og dagens tema, men en aktivitet der altid skaber begejstring er, når der kommer en mandlig stripper forbi. Det er i den grad en overraskelse, der får stemningen helt i top, og du kan næsten altid være sikker på, at det skaber glæde og jubel blandt gæsterne.

Hvis du klikker ind på poledancer.dk kan du book et show med Mikael Christiansen, som er den ultimative stripper og pole dancer. Han ligger i toppen af polebranchen og stripper faget og har vundet Danmarks mesterskabet i poledance i 2014. Her er I derfor sikre på, at I får et show i topklasse, der både er unikt, underholdende og frækt, men samtidig også kunstnerisk. Det er helt perfekt til en festlig polterabend.

Det er dig som kunde, der helt selv bestemmer, hvordan showet skal være, da det naturligvis er forskelligt, hvad man ønsker, og hvor ens grænse går. Det kan være, at I blot vil have et poleshow med imponerende poletricks og dans? Det kan også være, at I i stedet vil have et show til den frække side, hvor det er et mandestrip poleshow med mere bar hud? Uanset hvad I er til, så kan I få det her – samtidig til en fornuftig pris hvor de fleste kan følge med.

Shows i hele landet

Han optræder i hele landet, så uanset om arrangementet er på Fyn, Sjælland eller Jylland, så er det intet problem. Hvis du samtidig vælger at book online, så er der mulighed for at opnå et godt poledance/mandestrip tilbud, så skynd dig at klikke ind på hjemmesiden og få booket et show.

Poledance og mandestrip er naturligvis ikke kun til polterabend, men er også perfekt til fødselsdage, pigeaftenener eller noget helt tredje. Det er helt op til jer!