morud-havecenter.dk

morud-havecenter.dk

Undgå at stå alene, når du køber bolig

Godt råd: Lad være med at stå alene i en svær situation som eksempelvis køb af bolig

Det er en god ting at have en med sig, når man køber en bolig. Med professionel rådgivning kan man undgå mange negative oplevelser, efter man har købt huset. Det kan være, at du som køber er blevet informeret forkert, da I har kigget på huset eller fået forkerte svar på jeres spørgsmål. En ejendomsmægler er ikke ansvarlig for disse ting, derfor anbefales professionel hjælp. Et godt eksempel på professionel hjælp til boligkøbere er helt klart en boligadvokat. En boligadvokat kan gøre meget for dig, og du kommer til at være langt mindre stresset og have et meget større overblik over hele købet. Din advokat vil nemlig holde dig opdateret på alt og holde styr på dokumenter og aftaler.

 

Ejendomsmægleren er på sælgerens side – du har også brug for en til at være på din side

Det skal ikke komme som en overraskelse, at sælgeren og ejendomsmægleren arbejder sammen for at få huset solgt til en pris, der er god for sælgeren. Sælgeren giver en del af husets salgspris til mægleren som en form for løn (honorar). Man kan derfor sige, at mægleren er på samme side som sælgeren. Det er derfor to mod én, og du kan brug for en ekstra mand. Her kommer en boligadvokat ind i spillet, fordi han eller hun vil altid være på din side, varetage dine interesser og ikke lade sig påvirke af andre mennesker samt deres interesser. Dette er professionel hjælp, og det anbefales i større handler som eksempelvis ved handler med huse.

 

Det kan boligadvokaten gøre for dig, hvis du skulle være i tvivl

En boligadvokat kan hjælpe dig med at få overblik over og forstå alt det juridiske i forbindelse med en bolighandel. Derudover vil en boligadvokat også kunne hjælpe dig med ting som spørgsmål under købet, hvis de skulle dukke op. Advokaten laver altid en gennemgang af alle dokumenter, og advokaten sikrer sig, at disse er i orden. Advokaten vil også til enhver tid kunne få dig ud af en aftale, uden at du skal betale ekstra for det. Det skal man, hvis man ikke har en advokat – og det er ikke billigt. Dette gøres ved at indsætte et advokatforbehold i kontrakten med sælgeren. Hvis du bor i Kolding og skal bruge en boligadvokat, så er der mange dygtige boligadvokater i Kolding klar til at hjælpe.